Jeugdverhaal

melkAls kind beleefde je alles voor het eerst.Juist daarom maakte je jeugd zoveel indruk en staan de eerste geuren, smaken en gevoelens je nog zo levendig voor de geest. De hut die je bouwde in de tuin, je moeder die je voor het slapengaan een verhaal voorlas, de eindeloze vakanties aan zee, stiekem naar een feestje… Vertel je erover, dan beleef je het opnieuw. Maar je ziet nu ook meer samenhang dan vroeger.

 

voetbal

Wie kent eigenlijk het hele verhaal van je jeugd?
Niet alleen voor jezelf zijn deze herinneringen waardevol om vast te leggen, ook kinderen, partners of andere geliefden krijgen een completer beeld van jou. Zo kunnen ze lezen wat jij vroeger hebt meegemaakt en hoe je tot bepaalde keuzes bent gekomen. Wij schrijven jouw levensverhaal vanaf je geboorte tot ongeveer je dertigste voor je op en geven het uit in een elegant boekje. Het laatste hoofdstuk is een korte terugblik op je leven tot nu toe.

grasmaaier

Hoe gaan we te werk?
Als je geïnteresseerd bent, mail of bel je ons. We maken dan een afspraak voor het eerste gesprek en vragen om wat aanvullende informatie. In vier sessies van anderhalf uur blikken we bij jou thuis terug op je jeugd. Deze interviews verwerken wij tot een mooi en samenhangend verhaal dat jij uiteraard kunt lezen voor het wordt gedrukt. Daarna buigt de vormgever  zich over de tekst en het illustratiemateriaal (foto’s, brieven of kaartjes van vroeger) en gaat het boekje naar de drukker.

hoedWat krijg jij thuis?
Vijftien boekjes met jouw jeugdverhaal (als je meer exemplaren wilt, kan dat natuurlijk). Een blijvend geschenk voor jezelf en je geliefden dat niet alleen van materiële, maar vooral ook van emotionele waarde is.

LIEFDESVERHALEN

snoep
Gaat je zus trouwen of zijn je ouders vijftig jaar samen en zoek je een bijzonder cadeau?
Geef ze ons Liefdesverhaal. In een klein en fijn boekje leggen wij hun relatie vast. Hoe hebben ze elkaar ontmoet? Wat zagen ze in elkaar en zien ze dat nog steeds? Wat maakt de ander zo bijzonder en wat zijn juist de dagelijkse ergernissen? Hoe zien ze de toekomst samen en waar kijken ze met veel plezier op terug?

boot
Als je interesse hebt, mail of bel je ons.
Wij maken dan een afspraak met het stel om ze te interviewen. We spreken de liefdespartners apart van elkaar en daarna samen. Deze interviews (die in totaal ongeveer vier uur zullen duren) werken we uit tot een mooi en ontroerend verhaal dat we, samen met enkele foto’s van het paar, laten drukken tot een liefdesbundel die een vooraanstaande plaats mag krijgen in de boekenkast.